Arbeidstelt - Effektiv  beskyttelse mot dåligt vær på arbeidsplassen

Arbeidstelt er viktig for å beskytte arbeidere og bygg når man jobber på fasaden av bygget. Dette kan gjøres med stødige og trygge arbeidstelt. Vi hjelper deg med å tilpasse våre telt til akkurat deres prosjekt.

Norge er et land med varierte værforhold og det kan til tider være en utfordring å jobbe utvendig på bygg med for eksempel maling eller utbedring av fasade. Du kan risikere at regn, snø, vind og sol skader fasaden eller den jobben du er i ferd med å utføre. Et arbeidstelt fra Hallgruppen vil gjøre hele arbeidsprosessen deres mye lettere og tryggere for alle parter og bruksområdene er mer eller mindre ubegrenset. Vi har også fleksible løsninger som gjør at du kan velge å kjøpe teltet permanent eller leie for en bestemt periode.

Kontakta oss idag for pristilbud og mer informasjon.

Industritelt

Et industriområde er som regel alltid i utvikling og skifter derfor også behov for ulike funksjoner ganske ofte. Derfor er det en fordel å ha praktiske løsninger som også er fleksible og mobile. Er dere fast kunde hos oss vil vi følge dere opp og sørge for at dere til enhver tid har industri telt som er tilpasset deres behov på deres industriområde.

Lagertelt og utstillingstelt

Har du behov for midlertidig lagringsplass under tak er lagertelt et godt alternativ. Vi har også telt som kan brukes til utstillinger som for eksempel bilshows, hundeutstilling, katteutstilling og andre former for utstillinger, konferanser og messer.

Et lagertelt kan tilpasses deres behov ved å velge utstyr til selve teltet. Vi kan selvfølgelig være med på prosjekteringen av lagerteltet og være behjelpelig når det gjelder valg av riktig utstyr til deres bruk.

Løftetelt

Et løftetelt er perfekt når du planlegger arbeid med et tak. En av årsakene til dette er at du slipper dyre forsinkelser fordi dere må forholde dere til det lunefulle norske været. Det er viktig å unngå fukt og væte i konstruksjoner som skal lukkes. Dette gjelder enten du tenker å bygge nytt tak, rehabilitere tak eller reparere deler av taket. Vi kan montere arbeidsteltet på stillas eller på taket. Vi jobber sammen med dere for å komme frem til den mest gunstige løsningen.

Legetelt og telt til medisinsk bruk

Vi leverer også legetelt og telt til medisinsk bruk. Vi kan levere til veldedige organisasjoner og andre som jobber med bistandsarbeid, nødhjelp eller beredskap. Våre telt er fleksible og kan leveres etter deres spesifikasjoner. Det stilles forskjellige krav til et telt som skal stå i en ørken kontra et telt som skal stå oppe i Oslo midt på vinteren. Derfor er det viktig å ha en leverandør som tilpasser legeteltene til nettopp deres bruk og kan tilby det rette utstyret til teltet.

Ring oss for å høre mer

Tlf: +47 40 00 50 77