Bygg

Bygg

Hallgruppen kan bistå din bedrift med nye bygg, rehabilitering av gamle bygg og planlegging for oppsett av nye prosjekter.

Det krever mye tid og penger å sette opp et byggeprosjekt og man må gjerne samarbeide med flere leverandører for å få prosjektet slik man ønsker. Hallgruppen kan bistå sine kunder helt fra planleggingsfasen i prosjektet, og vi har det som trengs av utstyr hos oss, slik at våre kunder slipper forholde seg til mange andre leverandører. Vi tar på oss både store og små oppdrag og vi har erfaring fra svært store og kompliserte prosjekter. Vi setter kundens behov i fokus.

Ettersom Hallgruppen har veldig fleksible produkter kan vi sette opp alt fra kjøpesentre til kontorbygg hvor vi har fokus på ressurseffektiv utnyttelse av materialer og energieffektiv bygging. Dette gjør våre bygg bærekraftige og miljøvennlige. Våre kunder er i både privat, offentlig og statlig sektor

Ved å bruke Hallgruppen som deres totalentreprenør får dere tilgang på arkitekter og ingeniører med god kjennskap til alt av lovverk. Vi i hallgruppen er fleksible når det kommer til løsninger og tilpassing av bygg, slik at dere får bygg som passer perfekt etter deres mål og planer. Vi kan også tilby standardløsninger for de som skulle ønske dette. Noen ønsker bygg som skal føres opp permanent, mens andre ønsker bygg som skal være oppe midlertidig.

Hallgruppen tilbyr både midlertidige og mer permanente bygg og gjør det etter bestemmelsene i NS-systemet for å sikre trygghet for våre arbeidere og for de som bruker bygget etter det er ferdigstilt. Noen av byggene vi kan sette opp er stålbygg, betongbygg, lagerbygg, idrettshaller, kulturbygg og andre spesialbygg.

Ta kontakt med oss og vi vil gå igjennom deres behov for bygg sammen.

Ring oss for å høre mer

Tlf: +47 40 00 50 77