Forretningsbygg

Hallgruppen tilbyr forskjellige typer forretningsbygg og næringsbygg til gode priser. Vi tilbyr også nøye oppfølging gjennom hele prosessen for å sikre at våre kunder får det beste produktet tilpasset dere behov.

Vurderer dere å sette opp et forretningsbygg til deres bedrift, la våre fagkonsulenter bistå dere med rådgivning, planlegging og oppsett av bygget. Våre arkitekter og ingeniører har lang erfaring med å sette opp forretningsbygg og næringsbygg som er tilpasset de forskjellige bedrifters behov på midlertidig eller permanent basis. Våre midlertidige bygg er veldig fleksible og kan endres etter hvert som bedriftens behov endrer seg. Dette gjelder også de permanente byggene til en viss grad.

Det er også mulig å kombinere permanente bygg med midlertidige haller om dette kan være med å sikre vekst i deres bedrift. På den måten får dere utnyttet deres tilgjengelige areal optimalt til enhver tid. Dette kan for eksempel gjøres ved å sette opp et permanent bygg til kontor og butikk, og så bygge opp fleksible lagerhaller etter hvert som behovet melder seg.

Våre forretningsbygg kan leveres med det meste av tilleggsutstyr og sikre slik at deres arbeidsmiljø fungerer optimalt etter forskriftene. Noe av tilleggsutstyret vi kan tilby er klimaanlegg, isolering og garderober. Våre fagkonsulenter er oppdatert på alt av byggetekniske forskrifter noe som gjør at planleggingsprosessen går raskere. Vi jobber for at transport og montering skal gå så fort som overhode mulig, slik at bedriften ikke har lange perioder uten inntekter mens den venter på at bygg skal føres opp.

Vi har forståelse for at det er tøft å starte opp nye bedrifter og utvide gamle bedrifter. Derfor har vi til enhver tid gode løsninger når det kommer til kostnadene av forretningsbygget. Sammen med dere jobber vi for å få satt opp bygget til en pris innenfor deres budsjett og vi vil også tilby gunstige finansieringsavtaler med våre partnere. Hallgruppen tilbyr også gunstige avtaler på service og vedlikehold av haller og bygg slik at deres bygg holder beste standard til enhver tid.

For mer informasjon om forretningsbygg:

Salgskonsulent

Robert Kristiansen

+47 406 00 697

Ring oss for å høre mer

Tlf: +47 40 00 50 77

Referanser

Stilling ledig: Lagermedarbeider / servicemontør

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med lagermedarbeider / servicemontør. Vår nye medarbeider skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med lagerarbeid og serviceoppdrag på våre plasthaller og andre bygg. Stillingen vil ha sin base … Les mer

Stilling ledig: Kalkulatør i avdeling bygg

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med Kalkulatør i avdeling bygg. Våre nye medarbeidere skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med anbud og innkjøp til byggeprosjekter i Norge. Stillingen vil ha sin base ved … Les mer

Nyoprettet stilling: Produkt- og salgskonsulent

Selskabet er i vækst og vi ønsker nu at styrke kompetencen med en produkt- og salgskonsulent som skal have hovedansvar med udlejning og salg af vores produkter indenfor haller og arbejdstelte. Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte: Aktivt salgsarbejde og kunderådgivning Etablering og … Les mer

Flere innlegg