Idrettshall

Hallgruppen har idrettshaller for alle formål og budsjett.

Når man skal sette opp en idrettshall må man vurdere om det er nødvendig med et permanent bygg eller en midlertidig flerbrukshall. Våre konsulenter vil gå gjennom deres spesifikasjoner og sette sammen den beste hallen for dere basert på deres behov. Vi lover rask og effektiv montering etter en kort men nøyaktig planleggingsfase. Alle våre løsninger bygges i henhold til aktuelle byggeforskrifter med fokus på at byggets sikkerhet.

Alle våre haller har fritt spenn i bredden og med ubegrensede muligheter når det kommer til lengde, er Hallgruppens idrettshaller veldig fleksible. Våre flerbrukshaller bygges med varmgalvanisert stålkonstruksjon og er dekket av PVC-duk som også fungerer brannhemmende. Ved å velge lysere farger på PVC-duken blir hallen lysere og energibesparende.

Det er ikke nødvendig med tidkrevende og dyrt grunnarbeider for å sette opp våre haller ettersom de tilpasser seg de bevegelser som kan være i grunnen. Ønsker dere en mer permanent idrettshall, kan vi tilbyd sandwichelementer slik at hallen blir som et vanlig bygg. Hallgruppen kan også sette opp egne moduler med styrkerom, garderober og dusj.

Hallgruppen har valgt produkter med god design som gjør hallene lette å transportere, montere og flytte. Avhengig av hva hallen bygges for kan Hallgruppen tilby tilleggsutstyr som tribuner, gulv, belysning, garderobe og avfuktingsanlegg. Hallgruppens flerbrukshaller har veldig lave kostnader knyttet til vedlikehold samtidig som de utnytter arealet maksimalt og har full fleksibilitet.

Hallgruppens gunstige finansieringsordninger, lave vedlikeholdskostnader, kort planleggingstid, rask oppføring, ubegrensede bruksmuligheter og full fleksibilitet er viktige fordeler. Kvaliteten og sikkerheten på våre produkter er godt dokumentert og vi lover dere den beste service og gode avtaler videre i vårt samarbeid.

For mer informasjon om idrettshall:

Salgskonsulent

Robert Kristiansen

+47 406 00 697

Salgskonsulent

Are Møller Poulsen

+47 400 86 702

Salgskonsulent

Jan Helge Livik

+47 480 65 464

Ring oss for å høre mer

Tlf: +47 40 00 50 77

Referanser

Stilling ledig: Lagermedarbeider / servicemontør

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med lagermedarbeider / servicemontør. Vår nye medarbeider skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med lagerarbeid og serviceoppdrag på våre plasthaller og andre bygg. Stillingen vil ha sin base … Les mer

Stilling ledig: Kalkulatør i avdeling bygg

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med Kalkulatør i avdeling bygg. Våre nye medarbeidere skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med anbud og innkjøp til byggeprosjekter i Norge. Stillingen vil ha sin base ved … Les mer

Nyoprettet stilling: Produkt- og salgskonsulent

Selskabet er i vækst og vi ønsker nu at styrke kompetencen med en produkt- og salgskonsulent som skal have hovedansvar med udlejning og salg af vores produkter indenfor haller og arbejdstelte. Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte: Aktivt salgsarbejde og kunderådgivning Etablering og … Les mer

Flere innlegg