Driftsbygg

Hallgruppen leverer driftsbygg til forskjellige aktører på det private, det offentlige og det kommersielle markedet.

Driftsbygg var opprinnelig brukt i landbruket men har siden blitt mer vanlig i andre bedrifter også, som for eksempel garasjer og verksteder. Hallgruppen leverer driftsbygg til både gårdsdrift og andre bedrifter som skulle ha behov for rimelige driftsbygg.

Med et driftsbygg fra Hallgruppen får du et fleksibelt bygg som tilpasses din bedrifts spesifikasjoner og behov. Det er selvfølgelig også bygget i henhold til aktuelle lover og forskrifter for å sikre at bygget er trygt for folk og fe. Våre driftsbygg er også med å sikre et godt arbeidsmiljø under tak for din bedrift.

Hallgruppen har også tilgang på det meste bedriften skulle trenge av ekstrautstyr til driftsbygget. Det betyr at bedriften deres slipper å forholde seg til mange leverandører som gjerne ikke klarer å samarbeide ordentlig om leveringer og montering. Ved å ha alt samlet på en plass vil planlegging, transport, montering og eventuell demontering gå fort og billig for seg. Dette gjør også at vi kan levere driftsbygg til veldig gode priser.

For oss er kommunikasjon veldig viktig, og vi ønsker å ha gode møter der vi får kartlagt deres behov for driftsbygg, slik at vi kan få satt opp et bygg som ikke bare tilfredsstiller de byggetekniske forskrifter men også bedriftens faktiske behov. Ved at vi går inn så tidlig som i planleggingsprosessen så vil dere som bedrift spare penger ettersom vi jobber for å få prosjektet opp så fort som mulig. Våre designere har sørget for at våre produkter er lette å frakte, montere og demontere om det etter hvert skulle være ønskelig. Derfor kan det ta få uker fra deres driftsbygg planlegges og til oppføring.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby prisgunstige løsninger og gode finansieringsmuligheter slik at deres bedrift ikke binder for mye kapital i byggmasse men allikevel kan sørge for økt produksjon. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om våre tjenester og produkter.

For mer informasjon om driftsbygg:

Salgskonsulent

Robert Kristiansen

+47 406 00 697

Ring oss for å høre mer

Tlf: +47 40 00 50 77

Referanser

Stilling ledig: Lagermedarbeider / servicemontør

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med lagermedarbeider / servicemontør. Vår nye medarbeider skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med lagerarbeid og serviceoppdrag på våre plasthaller og andre bygg. Stillingen vil ha sin base … Les mer

Stilling ledig: Kalkulatør i avdeling bygg

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med Kalkulatør i avdeling bygg. Våre nye medarbeidere skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med anbud og innkjøp til byggeprosjekter i Norge. Stillingen vil ha sin base ved … Les mer

Nyoprettet stilling: Produkt- og salgskonsulent

Selskabet er i vækst og vi ønsker nu at styrke kompetencen med en produkt- og salgskonsulent som skal have hovedansvar med udlejning og salg af vores produkter indenfor haller og arbejdstelte. Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte: Aktivt salgsarbejde og kunderådgivning Etablering og … Les mer

Flere innlegg