Stålbygg

Hallgruppen leverer stålbygg til konkurransedyktige priser uten at det går ut over kvaliteten.

Mange bedrifter vil før eller siden ha behov for ekstra områder under tak til lagring, drift eller andre ting. Hallgruppen kan skreddersy stålbygg-løsninger til nettopp deres bedrift. Våre ingeniører og arkitekter vil bistå deres bedrift i planleggingen, slik at dere får det perfekte stålbygget til deres bedrift.

Hvorfor bør din bedrift velge stålbygg fra Hallgruppen? Våre designere har gjennom sitt arbeide sørget for at våre bygg er lette å transportere, montere og demontere. Dette sparer bedriften for ekstra kostnader og det betyr at bedriften kan ha bygget oppe kort tid etter avtalen er inngått.

Stål er 100% resirkulerbart og våre stålkonstruksjoner er designet slik at det er muligheter for gjenbruk. Dette sparer miljøet for CO2 utslipp, unødvendig bruk av naturressurser og gir mindre avfall. Monteringen i seg selv er rask og relativt stille så det vil ikke forstyrre nevneverdig på arbeidsplassen om bedriften er virksom under byggetiden. Stålkonstruksjonene avgir ingen gasser og du trenger lite kjemikalier for å bekjempe skadedyr ettersom det er uorganisk byggemateriale.

Det energieffektive designet gjør at det er lite tap av varme, bygget er med andre ord godt isolert. Den ette stålkonstruksjonen er lett å frakte ettersom den tar mindre plass enn vanlig tremasse. Din bedrift bruker også mye mindre materialer om dere velger et stålbygg. Fokus på duktile knutepunkt og avstivninger gjør at stålbygget vil være svært trygt også om det er bevegelser i jordmassen. Dette sikrer bedriftens miljø, HMS og økonomien i selve prosjektet.

Stålbygg er svært kostnadseffektive ettersom hallgruppens designere har gjort alt for å forenkle transporten av stålbygget, sikre at monteringen går raskt og at det er lett å demontere stålbygget om bedriftens behov skulle endre seg. Det tar som regel ikke mer enn 3 uker å få på plass et stålbygg, avhengig av hvilken funksjon bygget skal ha og hvilket ekstrautstyr som kreves.

Ta kontakt med oss og vi vil gå gjennom deres behov for stålbygg sammen med dere. På den måten vil dere få oversikt over hva et stålbygg kan gjøre for deres bedrift. Vi bistår også med gunstige finansieringsavtaler slik at deres bedrift ikke må binde for mye kapital i stålbygget. Hallgruppen har gode service og vedlikeholdsavtaler til konkurransedyktige priser.

For mer informasjon om stålbygg:

Salgskonsulent

Robert Kristiansen

+47 406 00 697

Ring oss for å høre mer

Tlf: +47 40 00 50 77

Referanser

Stilling ledig: Lagermedarbeider / servicemontør

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med lagermedarbeider / servicemontør. Vår nye medarbeider skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med lagerarbeid og serviceoppdrag på våre plasthaller og andre bygg. Stillingen vil ha sin base … Les mer

Stilling ledig: Kalkulatør i avdeling bygg

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med Kalkulatør i avdeling bygg. Våre nye medarbeidere skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med anbud og innkjøp til byggeprosjekter i Norge. Stillingen vil ha sin base ved … Les mer

Nyoprettet stilling: Produkt- og salgskonsulent

Selskabet er i vækst og vi ønsker nu at styrke kompetencen med en produkt- og salgskonsulent som skal have hovedansvar med udlejning og salg af vores produkter indenfor haller og arbejdstelte. Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte: Aktivt salgsarbejde og kunderådgivning Etablering og … Les mer

Flere innlegg