Er du på utkikk etter en totalentreprenør som kan hjelpe deg med ditt prosjekt?

Vi i Hallgruppen ser frem til å bidra til at nettopp ditt prosjekt går knirkefritt. Dette kan vi gjøre gjennom å tilby utleie og salg av haller til blant annet byggeprosjekter og total renovasjon av bygg. Vi kan være med dere helt fra start gjennom et samarbeide om prosjekteringen og vi følger selvfølgelig opp prosjektet til det er avsluttet.

Skal du arrangere en event som for eksempel en hundeutstilling eller en festival? Da har vi alt du trenger for å få gjennomført din event på beste mulige måte. Vi er opptatt av deres sikkerhet og gjør det vi kan for å levere høy standard til lav pris. Dette gjør at du som arrangør kan levere et kvalitetsprodukt til dine kunder.

  • Lagerhall

  • Bulkhall under oppføring

  • Bulkhall

  • Montering av 80 * 100 meter hall

  • Plasthall, skreddersydd løsning

Hallgruppen leverer alt innen bygg, haller, arbeidstelt, partytelt, arrangementer, eventer og presenninger

Vi kan levere både midlertidige og permanente løsninger som for eksempel bygg til lagerhaller, hangar til småfly, arbeidstelt, industritelt, partytelt og presenninger. Våre presenninger kan leveres i standard størrelser eller så kan vi lage presenning spesielt tilpasset ditt prosjekt. Vi fører både PVC presenninger og lett-presenninger som er laget med krysslaminert polyetylen. Den siste varianten er den billigste og er ikke like sterk som PVC presenningene.

Våre partytelt leveres med alt du trenger for å få en vellykket fest enten det er til privat bruk eller til firmaet. Vi kan levere gulv, varme, lys, vegger og tak. Vi kan også stille med bord, stoler, lydanlegg og andre ting som trengs.

Hallgruppen er opptatt av deres sikkerhet og vår organisasjon jobber hardt for å fylle alle tekniske, operative og kvalitetsmessige krav som stilles til oppføring av bygg i NS-systemet.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og informasjon om våre tjenester.