Plasthall

Plasthaller - Totalleverandør av haller og hallsystemer

Hallgruppen kan tilby fleksible løsninger for å dekke deres behov for plasthall i løpet av kort tid. Men hva kan du som kunde forvente deg?

Hallgruppen jobber hver eneste dag for å gi våre kunder de beste og mest fleksible løsningene til en overkommelig pris. Vi er også opptatt av miljøet og våre designere jobber for å sikre at vi har et godt design som er lett å frakte, montere og demontere, samt miljøvennlig ettersom plastdukene er mer eller mindre 100% resirkulerbar. Stålkonstruksjonene bruker vi igjen og dette gjør våre plasthaller til en prisgunstig og miljøvennlig løsning.
Hallgruppens plasthaller kan lages slik at dere spare mye på energi og belysning, blant annet ved å velge lyse PVC-duker som slipper gjennom naturlig lys dermed går det ikke så mye penger eller strøm til oppvarming og belysning. Vi tilbyr også alt som trengs av ekstrautstyr avhengig av hvilke hall dere skulle ønske. En ridehall vil ha andre krav enn en ishockeyhall og nettopp derfor vil vi diskutere deres faktiske behov slik at vi får levert den perfekte plasthallen til dere, til en pris dere kan leve med.

Plasthaller er utrolig fleksible i bruk og tåler mer eller mindre allslags vær. Våre plasthaller er beregnet for maksimal utnyttelse av tilgjengelig areal. Hallgruppens haller har økt isoleringseffekt og det er minimalt med kondensering i hallen. De kan være montert få uker etter bestilling, og det tar kort tid å ta dem ned om det trengs. Selve plasthallene bygges av varmgalvaniserte stålkonstruksjoner som dekkes i PVC-duk av høy kvalitet. Vi i Hallgruppen følger kundene våre tett gjennom planlegging, oppføring og etter at hallen er satt opp i henhold til avtaler om service og vedlikehold.
Hallgruppen kan tilby lagerhaller, bulkhaller, flerbrukshaller, sportshaller, anleggshaller, produksjonshaller, maskinhaller, isolerte lagerhaller og haller til havn og Offshore. Vi jobber med kunder fra både privat og offentlig sektor. Ønsker dere å få mer informasjon om hvilke plasthaller vi i Hallgruppen kan tilby deres bedrift, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Ring oss for å høre mer

Tlf: +47 40 00 50 77