Isolert lagerhall

Har din bedrift behov for kjølelager eller isolert lagerhall? Hallgruppen kan levere gode og kostnadseffektive løsninger til din bedrift.

Noen ganger vil bedrifter ha behov for lagre som er isolert fra ytre påvirkning som varme eller kulde for den slags skyld. Norge har gjerne veldig kalde vintre og varme somre, da er det greit å kunne planlegge deretter slik at man alltid har den rette isolerte lagerhallen og det rette ekstrautstyret til lagerhallen.

Hallgruppens haller er resirkulerbare og derfor også et godt alternativ for de miljøvennlige bedriftene. Det blir tross alt stadig mer viktig å ta vare på miljø rundt oss, og plast trekkes stadig frem som en versting. Derfor er det viktig for vårt designteam å alltid jobbe med de mest miljøvennlige løsningene, samt skape produkter som er av ypperste kvalitet.

Vi ønsker at våre kunder skal ha tilgang på isolerte lagerhaller i alle størrelser, og alt ekstrautstyr på samme plass. Det er lettere å ha en kontaktperson som kan hjelpe med alle behov rundt den isolerte lagerhallen, enn å forholde seg til flere leverandører. Sammen med våre kunder finner vi de beste løsningene på deres behov for lagerhall og vi har gode muligheter når det kommer til finansiering.

Våre isolerte lagerhaller er lette å frakte, montere og etter hvert ta ned om behovet skulle endre seg slik det gjerne gjør i forskjellige bedrifter. Noen bedrifter trenger gjerne å bygge ut hallene etter hvert som behovet for deres tjenester og produkter øker, mens andre gjerne opplever en nedgang og trenger å spare utgifter på lagerhallen.

Selve hallen bygges av en varmegalvanisert stålkonstruksjon som dekkes av en PVC-duk og som isolasjon bruker vi glassfiber som legges i vakuum og så til slutt en indre PVC-duk. Dette bidrar til god beskyttelse mot fukt og reduseringer kondens innvendig. Vi tilbyr også klima-, frisklufts- eller oppvarmingsanlegg som gir hallen den effekt og det klima dere måtte ønske.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og vi vil komme med gode løsninger til nettopp deres bedrift.

For mer informasjon om anleggshall:

Salgskonsulent

Carl Seling

+47 400 74 816

Salgskonsulent

Are Møller Poulsen

+47 400 86 702

Salgskonsulent

Jan Helge Livik

+47 480 65 464

Salgs i Trondheim

Bjørn Henry Bremnes

+47 916 80 656

Referanser

Stilling ledig: Lagermedarbeider / servicemontør

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med lagermedarbeider / servicemontør. Vår nye medarbeider skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med lagerarbeid og serviceoppdrag på våre plasthaller og andre bygg. Stillingen vil ha sin base … Les mer

Stilling ledig: Kalkulatør i avdeling bygg

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med Kalkulatør i avdeling bygg. Våre nye medarbeidere skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med anbud og innkjøp til byggeprosjekter i Norge. Stillingen vil ha sin base ved … Les mer

Nyoprettet stilling: Produkt- og salgskonsulent

Selskabet er i vækst og vi ønsker nu at styrke kompetencen med en produkt- og salgskonsulent som skal have hovedansvar med udlejning og salg af vores produkter indenfor haller og arbejdstelte. Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte: Aktivt salgsarbejde og kunderådgivning Etablering og … Les mer

Flere innlegg