Lagerhall

Hallgruppen leverer forskjellige typer lagerhall til bedrifter som opplever utfordringer når det kommer til logistikk og planer om å utvide.

Vi leverer PVC kledde stålkonstruksjoner i høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Våre lagerhaller har stor fleksibilitet og kan leveres i standard størrelser eller spesielt tilpasset deres arealbehov. Hallgruppen skjønner at våre kunder har behov for fleksibilitet og det betyr at vi satser mye på å gjøre våre haller fleksible med fritt takspenn og høyt tak som gir et lyst, godt og effektivt arbeidsmiljø i selve hallen. Hallene er laget av PVC i høy kvalitet og de tilpasses norske værforhold både nasjonalt og lokalt.

Hallgruppen tar bedrifters behov for fleksible løsninger på alvor ved å sørge for at deres lagerhall er flyttbare, lette å både demontere og montere. Vi jobber for godt design og gode løsninger som gjør lagerhallene lette å transportere og sette opp. Det er også mulig å endre lagerhallens funksjon ved å endre tilbehøret som for eksempel isolasjon, sidevegger og klimaanlegg.

Alle disse tiltakene er også svært kostnadseffektive både når det gjelder transport, hurtig montering og vedlikeholdskostnader. Dette gjør at vi kan levere haller til svært konkurransedyktige priser uten at det skorter på kvaliteten på lagerhallen. Som bedrift har dere mulighet til å spare penger og tid samtidig som dere får en bra lagerhall som er fleksibel og kan tilfredsstille deres behov for lagringsplass.

Vi har også forståelse for at alle bedrifter i vekst kan oppleve det økonomiske ansvaret som tyngende, derfor har vi sørget for gode avtaler om finansiering for de bedrifter som har behov for dette. Vi har gode avtaler når det kommer til kjøp av lagerhall om det er et ønske om å ha permanent lagerhall istedenfor midlertidig. Våre konsulenter hjelper deg med planleggingen slik at vi sammen kommer frem til en løsning som passer deres behov og budsjett.

For mer informasjon om anleggshall:

Salgskonsulent

Carl Seling

+47 400 74 816

Salgskonsulent

Are Møller Poulsen

+47 400 86 702

Salgskonsulent

Jan Helge Livik

+47 480 65 464

Salgs i Trondheim

Bjørn Henry Bremnes

+47 916 80 656

Referanser

Stilling ledig: Lagermedarbeider / servicemontør

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med lagermedarbeider / servicemontør. Vår nye medarbeider skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med lagerarbeid og serviceoppdrag på våre plasthaller og andre bygg. Stillingen vil ha sin base … Les mer

Stilling ledig: Kalkulatør i avdeling bygg

Selskapet er i vekst og vi ønsker nå å styrke vårt team med Kalkulatør i avdeling bygg. Våre nye medarbeidere skal ha sine hovedoppgaver i forbindelse med anbud og innkjøp til byggeprosjekter i Norge. Stillingen vil ha sin base ved … Les mer

Nyoprettet stilling: Produkt- og salgskonsulent

Selskabet er i vækst og vi ønsker nu at styrke kompetencen med en produkt- og salgskonsulent som skal have hovedansvar med udlejning og salg af vores produkter indenfor haller og arbejdstelte. Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte: Aktivt salgsarbejde og kunderådgivning Etablering og … Les mer

Flere innlegg