Quick up telt

Quick up telt fra Hallgruppen er meget solide med en kraftig aluminiumsramme. Det er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser for rask levering (3 × 3 m, 3 x 6 m og 4 x 8 m).
Takduk og vegger er vanntette og av beste kvalitet, 600D polyester med tapede sømmer. Quick up teltet er raskt å sette opp og ta ned, og det er meget enkelt å justere benhøyden. Det tar liten plass å lagre og får enkelt plass i bilen.

Bruksområdene for Quick up teltet er i utgangspunktet ubegrenset, og kan for eksempel brukes som eventtelt, messetelt, reklametelt, arbeidstelt etc. Teltene våre kan tilbydes i ulike farger. Standard farger for levering i løpet av 2-3 dagerer: hvit, grå, sand, blå og svart. Quick up teltene kan enkelt kobles sammen ved hjelp av takrenner i ulike størrelser, hvis du trenger mer plass. Du kan kjøpe eller leie våre telt med eller uten vegger.

Reklametelt

Muligheten til å trykke sitt budskap på Quick-up teltets alle overflater gjør det til en bestselger. Selvfølgelig er det mulig å trykke på både innsiden og utsiden av alle vegger og tak på reklametelten. Vil du ha et virkelig profilert reklametelt, så er vårt Quick-up telt den beste modellen på markedet.

Vi utfører all profilering etter dine ønsker. Du kan trykke bilder, logoer og tekster, eller hvorfor ikke kombinere dem? Kvaliteten på profileringen er meget bra da vi bruker den mest moderne print-teknologien som er tilgjengelig i markedet.

Håndverkertelt/Monteringstelt

Håndverkertelt vill ha en stor nytteverdi for deg som håndverker. Selv når været er på det mest intense, om du står å monterer en varmepumpe, legger brostein, sager trevirke, blander betong, skal koble rør, el. skap eller fiber installasjoner vill Håndverkertelt være en god innvestering.

Et Håndverkertelt beskytte materialer, utstyr og personer, har enkel og rask montering og demontering og er lagerført i flere størrelser og farger som kan brandes med firmalogo/navn.

For mer informasjon om Pop-up / Quick Up:

Salg - Event / Arrangement

Øyvind Brustad

+47 906 79 673

Senior salgskonsulent - Event / Arrangement

Per Eilertsen

+47 907 44 728

Senior salgskonsulent

Carl Seling

+47 400 74 816

Senior salgskonsulent

Bjørn Henry Bremnes

Trondheim

+47 916 80 656

Last ned Pop-up telt katalog